Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (2.78 secunde)
- Am avut ideea concertului de sambata, 29 octombrie, de la Ateneul Roman, ca o concluzie a mai multor experiente si evenimente. ... Aceasta colaborare a inceput in urma cu trei ani, la Universitatea de Muzica, cu un master class si concerte si continua cu concertul de sambata, 29 octombrie.
O casa de schimb valutar din centrul Aradului a fostsparta in noaptea de sambata spre dumunica.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Restrictii de circulatie in Capitala, sambata! Daca aveti drum, sambata, prin centrul Bucurestiului, e bine sa stiti ca in doua intervale orare circulatia va fi restrictionata, ca urmare a celor doua marsuri ce vor avea loc in Capitala.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd.
Internationala Socialista (IS) a devenit, de sambata, un sustinator fervent al PSD la alegerile din toamna, sprijinindu-l pe Nastase & Co.
"Tot eu conduc acest partid!” Evenimentul a avut loc sambata, in timpul Plenarei Consiliului National al PRM, si a umbrit schimbarea numelui partidului in Partidul Popular Romania Mare.
Sambata, nu s-a schimbat decat presedintele PRM: ... Planeaza sau nu un asemenea pericol peste partidul pe care, de sambata, il conduceti?
Sambata, in fata Salii Sporturilor din Targoviste, la un miting electoral, presedintele PSD, care si-a facut aparitia pe ritmurile slagarului a€žEsti tot ce am eua€œ al trupei Directia 5, a fost prezentat de gazde drept a€žfiul Damboviteia€œ.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Pe de alta parte, PUR a precizat ca renunta la posturile de prefect, decizia fiind luata sambata, in cadrul Biroul Permanent al partidului.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca sambata, de la ora 10.00, la sediul institutiei vor fi desemnati, prin tragere la sorti, in sedinta publica, judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 1 iunie.
Ministrul delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala, Cristian David, a declarat sambata ca Romania nu-si poate permite alegeri anticipate in acest an. ... Acelasi lucru l-a sustinut tot sambata Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti.
Bugetul de stat a fost avizat, sambata, de catre comisiile de buget-finante din Parlament, dupa o dezbatere care a durat 4 ore.
Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT) se va intruni sambata la Targu Mures pentru a alege noul presedinte al CNMT si pentru a stabili componenta comisiilor de specialitate, precum si a Comitetului Permanent al consiliului.
Prima confruntare dintre candidati, organizata sambata, la Cluj, in pripa si intr-un cadru neadecvat, i-a opus pe presedintele in exercitiu Traian Basescu si pe candidatul PNL, Crin Antonescu.
Geoana a preferat sa se intalneasca la Brasov cu liderii de filiale care il sustin, sambata urmand sa aiba loc o intalnire mai larga cu presedintii si vicepresedintii organizatiilor PSD.
Sambata, Nastase s-a aflat in judetul Galati, unde a ajuns cu un mesaj de sustinere pentru actualul presedinte al Organizatiei Judetene a PSD, Dan Nica, pe care l-a apreciat pentru munca depusa si pentru efortul sustinut din campania electorala.
Adrian Nastase a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca “PSD va fi mai puternic cu Ion Iliescu in functia de presedinte si, eventual, Adrian Nastase - presedinte executiv“.
O alta noutate pe care Codul Electoral o introduce se refera la ziua in care are loc votarea, pentru orice tip de alegere, zi care nu ar mai fi duminica, ci sambata.
google-analytics.com